EJE Electronics
Nicht in Deutsch verfugbar!
EJE Electronics is een klein ontwikkelbureau dat op projectbasis is in te huren voor ontwerp en consultancy op het gebied van elektronica. Het is mogelijk om uw volledige project bij ons uit te besteden zodat u toch uw elektronische eindproduct krijgt zonder hier veel tijd aan kwijt te zijn, of er zelfs een ontwerpteam voor aan te nemen.
EJE Electronics beschikt over een ruime werkplaats waar elektronische en mechanische prototypes en nulseries geproduceerd kunnen worden. In de werkplaats worden ook metingen en tests gedaan op de prototypes. Naast elektronica kan EJE Electronics ook voorzien in simpel mechanisch ontwerp.

Wat doet EJE Electronics?
EJE Electronics neemt voor u het ontwikkeltraject van elektronica uit handen. Veelal werken wij voor bedrijven die zelf niet over de kennis beschikken en ook niet weten wat de mogelijkheden en uitdagingen zijn voor elektronica. Bedrijven die wél graag een product in de markt willen plaatsen wat elektronische functionaliteit nodig heeft.
Ook levert EJE Electronics na voltooiing van het ontwerp de op maat gemaakte elektronica aan de klant.

Waarom EJE Electronics?
EJE Electronics is een flexibel bedrijf: wij passen ons aan aan uw project, en niet andersom. Daarnaast beschikt EJE Electronics over voldoende kennis en een goede werkplaats om uw elektronica te ontwerpen en te produceren.


Contacteer EJE Electronics